Wij zijn het in 2008 opgerichteMerketing® bureau van nederland Gespecialiseerd in merkstrategische vraagstukken voor VOORUITSTREVENDE ORGANISATIES.

Waar komen we vandaan:

Na de nodige merkkennis & expertise te hebben opgedaan bij corporate bedrijven hebben Guido David en Giota Bachtsevanidou het bedrijf Merketingvisie in 2008 opgericht. In het begin van de crisistijd zijn wij als echte vakidioten en Merketing pioniers begonnen met onze missie om de positie van kleine- & middelgrote organisaties te versterken door hun Merkwaardigheid te vergroten.

Waar we als (re)branding agency voorgaan:

Wij geloven erin dat kleine- & middelgrote organisaties de motor zijn van de Nederlandse economie. Sterke, competitieve kleine- & middelgrote organisaties bepalen onze gezamenlijke toekomst. Wij willen vooruitstrevende organisaties die merkpositie geven die ze verdienen. Thought leadership binnen hun domein.

Waar we als (re) branding agency voor staan:

Waardevolle merken zijn voor hun markt van buitengewone betekenis. Zij maken dat elke dag weer waar. In alle facetten van hun bedrijfsvoering. Zij doen dat op een authentieke manier. Geen eenmalige reclametrucjes, maar een continue effort van de gehele organisatie. Niet gekunsteld en gepolijst, maar eerlijk en zo nu en dan buiten de lijntjes.

Elke medewerker = medemerker is dan ook ons devies. Met onze Merketing® methodiek helpen als Merketing® Pioniers vooruitstrevende bedrijven en hun medewerkers om gewoon zelf aan de merkwaardige knoppen te zitten.

Samen met je gehele team te transformeren van een mooi bedrijf naar een buitengewoon merk!

Merketing®pioniers

Als Merketing® Pioniers hebben wij voor vooruitstrevende organisaties een unieke Merketingmethodiek ontwikkeld waarmee je jouw organisatie kunt transformeren naar een buitengewoon merk. Een laagdrempelig, gezamenlijk programma waarmee merk, business en organisatie ontwikkeling hand in hand gaan.

Dit ontwikkelproces naar merkleiderschap wordt vanuit ons Merketingbureau begeleidt door een van onze enthousiaste Merketeers en ons netwerk van energieke merkactivatiepartners.

Over Merketing®

Merkgerichte bedrijven (merkleiders) blijken uit grootschalig onderzoek naar merkoriëntatie 2x zo winstgevend te zijn als merksceptische bedrijven. Het merk is voor deze bedrijven het centrale handelingsperspectief voor al hun bedrijfsactiviteiten en de ontwikkeling van hun organisatie. Zij doen in onze visie dan ook aan Merketing®

Meer weten over onze Merketing® aanpak en onze (re)branding agency? 

Can’t start a fire without a spark


Ben jij klaar om het vuur aan te wakkeren? Dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

Wat je van ons kunt verwachten:

 Opvallen met een verleidelijk en duidelijk verhaal

 Uitdragen waar je voor staat intern en extern

 Meer kwalitatieve leads

 Trotse en betrokken medewerkers

 Quick wins en lange termijn resultaten

Please allow me to introduce ourselves