Merketingvrijdag

Bekijk agenda

Wat het inhoud

De Merketingvrijdagen brengen ondernemers samen door het interactief delen van kennis, ervaringen en inzichten m.b.t. het merk. Vaak in de vorm van workshops of lezingen.

Inhoudelijk behandelen we aspecten die gerelateerd zijn aan het creëren van een merkgeoriënteerde organisatie oftewel het transformeren van bedrijf naar merk en alles wat daarmee te maken heeft.

“Tell me and I will forget,
Show me and I may remember,
Involve me and I will understand,
Step back and I will act.”

Succesvol LATTEN met je medewerkers en klanten

 vr 23 oktober 2020

 16:00 – 17:30

SUCCESVOL LATTEN MET JE MEDEWERKERS EN KLANTEN. HOE DAN ?!? Leer hoe je met je merk de mentale afstand in ‘het nieuwe normaal’ verkleint.

Meer info

Wij zijn het in 2008 opgerichte Rotterdams positionering advies & interim bureau,gespecialiseerd in merkstrategische vraagstukken voor het MKB.

Waar we voor staan:

Waardevolle merken zijn voor hun markt van buitengewone betekenis. Zij maken dat elke dag weer waar. In alle facetten van hun bedrijfsvoering. Zij doen dat op een authentieke manier. Geen eenmalige reclametrucjes, maar een continue effort van de gehele organisatie. Niet gekunsteld en gepolijst, maar eerlijk en zo nu en dan buiten de lijntjes.

Elke medewerker = medemerker is dan ook ons devies. Met onze Merketing® methodiek helpen wij vooruitstrevende bedrijven en hun medewerkers om gewoon zelf aan de merkwaardige knoppen te zitten.
Samen met je gehele team te transformeren van een mooi bedrijf naar een buitengewoon merk!

Can’t start a fire without a spark

Ben jij klaar om het vuur aan te wakkeren? Dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

Wat je van ons kunt verwachten:

 Opvallen met een verleidelijk en duidelijk verhaal

 Uitdragen waar je voor staat intern en extern

 Meer kwalitatieve leads

 Trotse en betrokken medewerkers

 Quick wins en lange termijn resultaten

Please allow me to introduce ourselves

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur ons gerust een appje!