Wie is Merketingvisie?

Merketingvisie is het Rotterdams positionering adviesbureau gespecialiseerd in merkstrategische vraagstukken voor het MKB.

Onze ambitie

Wij geloven erin dat het MKB de motor is van de Nederlandse economie. Dat sterke, competitieve midden- en kleinbedrijven onze toekomst bepalen. Wij zien echter ook dat veel van deze authentieke bedrijven uitstekende producten maken of diensten leveren, maar moeite hebben om zichzelf onderscheidend op de zakelijke kaart te zetten. Wij willen deze bedrijven, met behulp van ons positioneringadvies, die merkpositie geven die ze verdienen. Belangrijk voor de toekomst van henzelf en van ons allemaal.

Onze merkbelofte aan u

Merketingvisie staat voor samen met uw team bouwen aan een winnend merk. Een sterk merk bouwen is in onze visie een organisatiebrede verantwoordelijkheid waarbij traditionele afdelingseilandjes moeten worden doorbroken. Als één team, met behulp van een merk-waardig commercieel proces, invulling geven aan de unieke meerwaarde voor de markt. Wij hechten er zelf dan ook veel waarde aan om de complexe merkmaterie voor u en uw medewerkers toegankelijk te maken. Uit te blinken in eenvoud. Zo kan en wil elke medemerker zijn steentje bijdragen aan de bouw van een winnend merk.

Medestrijders

Guido David
Positoneringsadviseur
guido@merketingvisie.nl
06 - 28615323
LinkedIn
Giota Bachtsevanidou
Positioneringsadviseur
giota@merketingvisie.nl
06 - 38303695
LinkedIn
Erwin van der Zwaag
Merketing coördinator
erwin@merketingvisie.nl
06 - 44915726
LinkedIn
Elise Natte
Merketing HR adviseur
elise@merketingvisie.nl
Marloes Rodenburg
Merketing research
marloes@merketingvisie.nl


Merketingvisie is altijd opzoek naar inspirerende medestrijders. Wil jij samen met ons bouwen aan winnende merken? Neem dan contact op met Giota Bachtsevanidou, 06 - 38303695 of mail naar giota@merketingvisie.nl.